Nye inntektsmuligheter

Jeg kommer stadig vekk over nye muligheter til å tjene penger online og nedenfor finner du de jeg har mest tro på. Disse inntektsmulighetene er nok nye for de fleste, i alle fall noen av dem. I jakten på nye inntektsmuligheter er det for øvrig minst 9 av 10 som forkastes og aldri blir nevnt på dette nettstedet.

Tjen penger på fotografering

Tusenvis av bloggere, nettaviser og andre nettsteder har et konstant og stort behov for illustrasjonsfoto og de betaler mer enn gjerne for bruken av disse. Gullgruven ligger i at de kun betaler for retten til å bruke et bilde og at du dermed kan selges samme bilde mange ganger. Valg av motiv er en av faktorene som vil avgjøre om du lykkes med å selge bilder. Andre viktige faktorer er hvor du velger å selge bildene, samt hvordan du beskriver disse.

Det sistnevnte er meget viktig dersom du skal tjene noe særlig med penger. Det er nemlig svært mange som ønsker å selge egne foto og du må sørge for at potensielle kunder finner dine bilder. Kort forklart må du laste bildene opp på ett nettsted som dette og så lage en god beskrivelse. Jeg anbefaler denne nettsiden som forteller deg alt om hvordan du kan tjene penger på fotografering.

Tjen penger på å legge ut reklame

Dersom du har en blogg med mange lesere kan du naturligvis legge ut annonser og tjene penger på disse. Det er imidlertid ikke denne muligheten jeg tenker på, men noe som er langt mer spennende. Dette nettstedet tilbyr deg nemlig muligheten til å tjene penger på å legge ut annonser for andre. Annonsene skal ikke legges ut på ditt eget nettsted, men på en rekke andre sider. Dess flere annonser du publiserer dess mer vil du tjene og du behøver ikke erfaring for å komme i gang.

Tjen penger på transkribering

Transkribering er en av flere inntektsmuligheter som tilbys gjennom dette populære nettstedet og det er stor etterspørsel etter denne typen arbeidskraft som gjerne outsources. Arbeidet går ut på å oversette lyd (fra lyd eller video) til tekst og dette er noe de fleste kan utføre. Andre inntektsmuligheter som tilbys gjennom nettstedet nevnt ovenfor er skrivejobber, data entry jobber, med mer.

Dette innlegget ble publisert i Tjen Penger - Generelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.